Stop searching now

Contact
AnderenAnderen.html
ExpertiseExpertise.html
ServicesServices.html
InspiratieInspiratie/Inspiratie.html

Start finding

EN../EN/Expertise.html

MEER WETEN?


YOOROON is Jeroen van der Leijé. Afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Analytisch zeer sterk en uitgerust met een goed ontwikkeld vermogen om de α-, β- en ɣ-disciplines te overbruggen.

Na een lange carrière als organisatie adviseur in de publieke sector, veranderkundige bij Shell, initiator van een high-tech startup met Wageningen Universiteit, consultancy manager bij de Universiteit van Leiden, strategy en change advisor by Europol, weet ik wat er voor nodig is om voortgang te boeken. 

Vanzelfsprekend is elke uitdaging omgeven van complexiteit, daarom zoek jij een objectieve buitenstaander. Eentje die gecommitteerd is aan het behalen van een goed resultaat, echter zonder aan dat ene resultaat gehecht te zijn. Ik werk nauw samen met een aantal experts waarbij we ook gezamenlijk optreden, als de situatie daarom vraagt.

Als je jezelf herkent in mijn aanpak neem dan contact op om van gedachten te wisselen over hoe jouw idee kan groeien, op een manier die bij het idee en bij jou past!

Mail me op jeroen@ yooroon.com of bel naar 06- 2441 6805 dan zorg ik voor nieuwe oplossingen!N.B. als je nu écht de rust wilt om ruimte te maken voor een diepgaand gesprek, dan kan ik je een dag ongereefd zeilen van harte aanraden. www.ongereefd.nl